Ukraine

Проєкти Intellias вдруге потрапили до каталогу КСВ-ініціатив

News
November 10, 2021

Проєкти Intellias вдруге потрапили до каталогу  КСВ-ініціатив. Створений командою Pro Bono Club Ukraine він об’єднав 53 ініціативи корпоративно-соціальної відповідальності, реалізовані різними українськими компаніями у 2020-2021 році.

Вперше наш КСВ-кейс — «Благодійність до Дня Святого Миколая» внесли до каталогу ще 2019 році. У другому ж виданні творці проєкту відзначили одразу дві наші ініціативи – Intellias COVID-19 Response та благодійну кампанію «Добра зима».

За допомогою Intellias COVID-19 Response показали, як бізнес може допомогти країні боротись з пандемією коронавірусу, як реорганізували роботу в новій реальності та підтримувати команду ще сильніше. Цей проєкт приніс нам першу перемогу у «Конкурсі КСВ-кейсів».

«Добра зима» — це благодійна кампанія, яку ми запустили збір грошей для онкохворих дітей. Спеціалісти Intellias та всі охочі робили внески через фандрейзингову платформу dobro.ua. Особливістю кампанії став розіграш серед доброчинців подарунків від 20 соціальних підприємств, благодійних, культурних, громадських організацій та партнерів. Таким чином ми пришвидшили збір коштів та підтримали корисні ініціативи громадського сектору.

У підсумку 140 благодійників переказали 103 000 гривень. Аби підтримати ініціативу, компанія додала ще 100 000 гривень до зібраної суми! Усі кошти пішли на створення системи нейроонкологічної допомоги дітям з пухлинами мозку та хребта. Їх отримає відділення нейрохірургії КНП «Міської дитячої клінічної лікарні м. Львова».

Про Intellias

Intellias – одна з найбільших українських ІТ компаній, яка об’єднує понад 2000 спеціалістів. Розробницькі центри компанії розташовані у Львові, Києві, Одесі, Харкові, Івано-Франківську та Кракові. Також Intellias представлений у Німеччині, Ізраїлі, США, Саудівській Аравії та Об’єднаних Арабських Еміратах. Компанія займається розробкою комплексного програмного забезпечення та наданням професійних сервісів, спеціалізуючись на автомобільній галузі, навігаційних системах, фінансових та телекомунікаційних технологіях. Багато років поспіль Intellias є одним із найкращих ІТ роботодавців за версією DOU – найбільшої ІТ спільноти в Україні. У 2020 та 2021 роках компанія отримала таке ж звання від Forbes Україна, EY та MC.Today. Крім того, Intellias двічі здобув звання «Велопрацедавця року».

Не пропусти цікаві історії!

Підпишись на нашу розсилку та отримуй новини від Intellias.

    Дякуємо за підписку!

    The best vacancies, are waiting for you!

    We picked vacancies that suit your skills!

    Good news!
    Link copied
    Чудові новини!
    Все вдалося.
    Погані новини!
    Щось пішло не так. Будь ласка, спробуй ще раз.
    This site is registered on wpml.org as a development site.